Design magazin
Design magazin
A Városi Elektrikus Trike

Lecomotion

A Városi Elektrikus Trike Mind a környezetbarát, mind az innovatív LECOMOTION E-trike egy elektromos segédtricikli, amelyet beágyazott bevásárlókocsik ihlette. A LECOMOTION E-trikereket úgy tervezték, hogy a városi kerékpár-megosztó rendszer részeként működjenek. Úgy tervezték, hogy egymásba fészkeljenek egy sorban a kompakt tárolás érdekében, és megkönnyítsék sokaság egyszerre történő összegyűjtését és mozgatását egy lengő hátsó ajtó és kivehető forgattyú-készlet segítségével. A pedálozási segítségnyújtás biztosított. Használhatja normál kerékpárként, a támogató akkumulátorral vagy anélkül. A rakomány 2 gyerek vagy egy felnőtt szállítását is lehetővé tette.

Projekt neve : Lecomotion, A tervezők neve : Natacha Lesty, Ügyfél neve : Lesty design.

Lecomotion A Városi Elektrikus Trike

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.