Design magazin
Design magazin
Mosdó

Serel Wave

Mosdó A SEREL Wave mosdó a modern fürdőszobákban helyezkedik el nominációs vonalaival, funkcionális megoldásaival és lenyűgöző minőségével. SEREL Wave mosdó; bár megváltoztatja a kettős mosdó észlelését az egyedi tálformájával, magában foglalja a felnőtt és a gyermek használatát, valamint esztétikai formáját. Amellett, hogy gyermekmedencében használja, funkciót nyújt az iszlám kultúrában használt mosogatáshoz és cipőtisztításhoz. A mosdó kialakításának általános megközelítése a modernizmus és a funkcionalizmus. Ez a megközelítés annyira fontos a tervezésre.

Projekt neve : Serel Wave, A tervezők neve : SEREL Seramic Factory, Ügyfél neve : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Mosdó

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.