Design magazin
Design magazin
A Falra Szerelt Wc Serpenyő

4Life

A Falra Szerelt Wc Serpenyő A 4life WC-csésze szilárd formájának és funkcionális használatának köszönhetően a fürdőszobában helyet foglal el, mint a jellemző dominancia új képe. A környezetbarát WC-tál mind esztétikai, mind a természet iránti tiszteletet lenyűgözi ... A vékony ülésű burkolatkészlet általános megközelítése az egyszerűen leszerelhető, reteszelő WC-üléskészletek kialakításában a vezérlőgombok, amelyeket a fedélkészlet belső részébe kell behelyezni. A felhasználóval érintkező gombokat azon a helyen helyezik el, amelyen a legnehezebb szennyeződni, tehát ez további előnyt jelent a higiénia szempontjából.

Projekt neve : 4Life, A tervezők neve : SEREL Seramic Factory, Ügyfél neve : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life A Falra Szerelt Wc Serpenyő

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.