Design magazin
Design magazin
A Falra Szerelt Wc Serpenyő

4Life

A Falra Szerelt Wc Serpenyő A 4life WC-csésze szilárd formájának és funkcionális használatának köszönhetően a fürdőszobában helyet foglal el, mint a jellemző dominancia új képe. A környezetbarát WC-tál mind esztétikai, mind a természet iránti tiszteletet lenyűgözi ... A vékony ülésű burkolatkészlet általános megközelítése az egyszerűen leszerelhető, reteszelő WC-üléskészletek kialakításában a vezérlőgombok, amelyeket a fedélkészlet belső részébe kell behelyezni. A felhasználóval érintkező gombokat azon a helyen helyezik el, amelyen a legnehezebb szennyeződni, tehát ez további előnyt jelent a higiénia szempontjából.

Projekt neve : 4Life, A tervezők neve : SEREL Seramic Factory, Ügyfél neve : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life A Falra Szerelt Wc Serpenyő

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.