Design magazin
Design magazin
Dupla Mosdó

4Life

Dupla Mosdó A 4Life Double mosdó szilárd formájú és funkcionális használatával a fürdőszobákban helyezkedik el. A mosdót úgy tervezték, hogy a felhasználó számára lehetőséget biztosítson a termék egyszeri mosdóként és dupla mosdóként való felhasználására. Egyszemélyes mosdóhasználat esetén a termék nagy polcfelülettel rendelkezik; dupla mosdó használata esetén a polc megszűnik, és újabb mosdók alakulnak ki, és így a mosdót egyszerre két ember is használhatja. A polc szempontjának megszüntetésével a már nem használt polc polcként használható fürdőszoba bútorokhoz, rögzítő elemekkel, amikor erre szükség van.

Projekt neve : 4Life, A tervezők neve : SEREL Seramic Factory, Ügyfél neve : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Dupla Mosdó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.