Design magazin
Design magazin
Dupla Mosdó

4Life

Dupla Mosdó A 4Life Double mosdó szilárd formájú és funkcionális használatával a fürdőszobákban helyezkedik el. A mosdót úgy tervezték, hogy a felhasználó számára lehetőséget biztosítson a termék egyszeri mosdóként és dupla mosdóként való felhasználására. Egyszemélyes mosdóhasználat esetén a termék nagy polcfelülettel rendelkezik; dupla mosdó használata esetén a polc megszűnik, és újabb mosdók alakulnak ki, és így a mosdót egyszerre két ember is használhatja. A polc szempontjának megszüntetésével a már nem használt polc polcként használható fürdőszoba bútorokhoz, rögzítő elemekkel, amikor erre szükség van.

Projekt neve : 4Life, A tervezők neve : SEREL Seramic Factory, Ügyfél neve : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Dupla Mosdó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.