Design magazin
Design magazin
A Szellőzött Forgóajtó

JPDoor

A Szellőzött Forgóajtó A JPDoor egy felhasználóbarát forgóajtó, amely egyesül a jalousie ablakrendszerrel, amely elősegíti a szellőzés áramlását, és ezzel egyidejűleg helytakarékos. A tervezésnek az a feladata, hogy elfogadja a kihívásokat és megoldja azokat egyéni felfedezésekkel, technikákkal és higgye el. Nincs jó vagy rossz bármilyen formatervezés, valójában nagyon szubjektív. A kiváló formatervezésű megoldások azonban kielégítik a végfelhasználói igényeket és követelményeket, vagy nagy hatással vannak a közösségre. A világ minden sarkában tele van különböző tervezési megközelítésekkel, tehát ne add fel a "" maradj éhes maradj ostoba - Steve Job "felfedezését.

Projekt neve : JPDoor, A tervezők neve : Jerome Thia, Ügyfél neve : Exuidea Design.

JPDoor A Szellőzött Forgóajtó

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.