Design magazin
Design magazin
Szék

Parastoo

Szék Tisztelem minden szék iránt. Véleményem szerint a belsőépítészet egyik legfontosabb, klasszikus és különleges dolga a szék. A Parastoo szék ötlete egy fecske (csér) származik. Lehet, hogy a Parastoo szék ragyogó és csúszós felülete, eltérő és különleges kialakítású, csak nagyon különleges és egyedi helyekre készült.

Projekt neve : Parastoo, A tervezők neve : Ali Alavi, Ügyfél neve : Ali Alavi design.

Parastoo Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.