Design magazin
Design magazin
Asztali Lámpa

M.T.F. ( My True Friend)

Asztali Lámpa Az MTF (My True Friend) lámpa kutya formájában az egyedisége, hogy először is szinte bármilyen dekorhoz illeszkedik, kezdve a vidám, meleg gyerekszobától és a hideg hivatalos munka irodáig. Másodszor, egyedi anyagkombinációval rendelkezik - fa, műanyag, fém, üveg, amely fúziós stílust hoz létre. A harmadik egyedi tulajdonság az, hogy nem minden lámpának lehet 360 fokos elfordítókarja és bármilyen szögből szabadon dönthető. Ezenkívül a lámpánk lehetővé teszi a merev rögzítést a kényelmes ergonómikus zárakkal.

Projekt neve : M.T.F. ( My True Friend), A tervezők neve : Taras Zheltyshev, Ügyfél neve : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Asztali Lámpa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.