Design magazin
Design magazin
Szék

DARYA

Szék Valójában ezt a széket egy gyönyörű tini lány, egy gyönyörű, játékos lány ihlette, aki ereszkedik, elegáns és mégis nyugodt! hosszú tónusú karral és lábakkal. ez egy olyan szék, amelyet szeretettel terveztem, és mind kézzel faragott. A lány neve "Darya".

Projekt neve : DARYA, A tervezők neve : Ali Alavi, Ügyfél neve : Ali Alavi design.

DARYA Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.