Design magazin
Design magazin
Padló Ülés

Fractal

Padló Ülés Az origami ihletésével a Fractal átvág a gyűrődéseken és redőkön, hogy hozzon létre egy rugalmas felületet, amely gyorsan és egyszerűen alkalmazkodik testünkhöz és tevékenységeinkhez. Ez egy négyzet alakú filc ülés, amely nem tartalmaz megerősítést vagy kiegészítő támaszt, csak technológiájával támogatja a testünket pihenés közben. Számos felhasználást tesz lehetővé: zacskóként, ülésként, hintóként, és mivel modulként összeállítható másokkal, különféle helyiségkonfigurációkat hozhat létre.

Projekt neve : Fractal, A tervezők neve : Andrea Kac, Ügyfél neve : KAC Taller de Diseño.

Fractal Padló Ülés

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.