Design magazin
Design magazin
Szék

Meline

Szék A Meline innovatív tárolószék. Minimális kialakítása polcot és csapot tartalmaz a kabát és a táska lógásához. A polc ideális a hallgatói szerszámok és tárgyak tárolására, és kifelé kinyúlik, hogy egyes tárgyakat könnyen elérhető helyen tartson. Könnyű keményfa kerettel és laminált üléssel / polccal. A dizájnt a DeStijl stílus befolyásolja. A Meline egy megbízható széklet, olyan széklet, amelyet "barátnak" hívhat.

Projekt neve : Meline, A tervezők neve : Eliane Zakhem, Ügyfél neve : E Zakhem Interiors.

Meline Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.