Design magazin
Design magazin
Óra

Hamon

Óra A Hamon egy óra, amely lapos és kerek porcelánból és vízből készül. Az óra keze forog, és másodpercenként óvatosan fodorítja a vizet. A vízfelület viselkedése a múltból a jelenig terjedő hullámok folyamatos átfedése. Ennek óranek az egyedisége nemcsak a jelenlegi idő megjelenítését szolgálja, hanem az idő felhalmozódását és csillapítását is, amelyet a pillanatban változó vízfelület mutat. A Hamont a japán „hamon” szó szerint nevezték el, ami hullámokat jelent.

Projekt neve : Hamon, A tervezők neve : Kensho Miyoshi, Ügyfél neve : miyoshikensho.

Hamon Óra

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.