Design magazin
Design magazin
Nagy Megvilágított Növényi Fazék

Divine

Nagy Megvilágított Növényi Fazék Ez egy nagy könnyű edény, egy vagy két darab opál műanyagból készül. A banknak egyáltalán nincs fenék. Tehát egy növekvő fa körül tedd. És rögzítse az éleket "gyorszárakkal" .A lefelé egy LED-es lámpa világít, amely fényt ad a fazéknak és a fának, valamint a felületet. A fő különbség mások számára az, hogy ezt egy növekvő fa körül helyezi el. Nem teszel egy fát, hogy ott nőjön.

Projekt neve : Divine, A tervezők neve : Ari Korolainen, Ügyfél neve : Adessin Oy.

Divine Nagy Megvilágított Növényi Fazék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.