Design magazin
Design magazin
A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Purelab Chorus

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer A Purelab Chorus az első moduláris víztisztító rendszer, amelyet az egyéni laboratóriumi igényekhez és a helyhez igazítottak. Minden tisztított vizet szállít, méretezhető, rugalmas, testreszabott megoldást kínál. A moduláris elemek eloszthatók a laboratóriumban vagy összekapcsolhatók egymással egyedi torony formátumban, minimalizálva a rendszer lábnyomát. A haptikus vezérlők nagyon jól szabályozható adagoló áramlási sebességet kínálnak, míg a fényjelző a kórus állapotát jelzi. Az új technológia lehetővé teszi a Chorus számára a legfejlettebb rendszert, amely csökkenti a környezeti hatásokat és a működési költségeket.

Projekt neve : Purelab Chorus, A tervezők neve : LA Design , Ügyfél neve : ELGA.

Purelab Chorus A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.