Design magazin
Design magazin
A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Purelab Chorus

A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer A Purelab Chorus az első moduláris víztisztító rendszer, amelyet az egyéni laboratóriumi igényekhez és a helyhez igazítottak. Minden tisztított vizet szállít, méretezhető, rugalmas, testreszabott megoldást kínál. A moduláris elemek eloszthatók a laboratóriumban vagy összekapcsolhatók egymással egyedi torony formátumban, minimalizálva a rendszer lábnyomát. A haptikus vezérlők nagyon jól szabályozható adagoló áramlási sebességet kínálnak, míg a fényjelző a kórus állapotát jelzi. Az új technológia lehetővé teszi a Chorus számára a legfejlettebb rendszert, amely csökkenti a környezeti hatásokat és a működési költségeket.

Projekt neve : Purelab Chorus, A tervezők neve : LA Design , Ügyfél neve : ELGA.

Purelab Chorus A Laboratóriumi Víztisztító Rendszer

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.