Design magazin
Design magazin
Az Iszlám Identitás Márkajelzés

Islamic Identity

Az Iszlám Identitás Márkajelzés A márkaépítés célja, hogy kiemelje az iszlám hagyományos díszítés és a kortárs formatervezés hibridjét. Mivel az ügyfél a tradicionális értékekhez ragaszkodott, de mégis érdekli a kortárs formatervezés. Ezért a projekt két alapvető alakzaton alapult; a kör és a négyzet. Ezeket a formákat arra használták, hogy kiemeljék a hagyományos iszlám minták és a kortárs formatervezés kombinációjának ellentétét. A minták mindegyik elemét egyszer felhasználták az identitás kifinomult megnyilvánulásához. Az ezüst szín a kortárs megjelenés hangsúlyozására szolgált.

Projekt neve : Islamic Identity, A tervezők neve : Lama, Rama, and Tariq Ajinah, Ügyfél neve : Lama Ajeenah.

Islamic Identity Az Iszlám Identitás Márkajelzés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.