Design magazin
Design magazin
A Vállalati Identitás

Territoria Festival

A Vállalati Identitás A "Territoria" kortárs művészet nyolcadik fesztiválja. A fesztivál bemutatja a kortárs művészet eredeti és kísérleti alkotásait, különféle műfajokban. A feladat az volt, hogy a fesztivál identitását ábrázolja és érdeklődését fejlessze a célközönség körében, és hozzon létre egy olyan szervezeti struktúrát, amely könnyen adaptálható az új témákhoz. Az alapötlet a kortárs művészet, mint a világ más perspektívájának értelmezése volt. Így jelent meg a "Művészet más perspektívából" és a grafikus megvalósítás szlogenje.

Projekt neve : Territoria Festival, A tervezők neve : Oxana Paley, Ügyfél neve : Festival ‘Territory’.

Territoria Festival A Vállalati Identitás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.