Design magazin
Design magazin
Gyűrű És Fülbevaló

Droplet Collection

Gyűrű És Fülbevaló A Droplet ékszergyűjtemény ihlette a vízcseppek nyugalmát és szépségét. A 3D tervezést és a hagyományos munkapad-technikát ötvözve cseppek képződését vizsgálja a levélben. A csiszolt 925 ezüst kivitel utánozza a vízcseppek fényvisszaverő felületét, miközben az édesvízi gyöngyök is játékosan beépülnek a formatervezésbe. A gyűrű és a fülbevalók egyes szögei eltérő alakzatot mutatnak, megőrizve a kivitel sokoldalúságát.

Projekt neve : Droplet Collection, A tervezők neve : Lisa Zhou, Ügyfél neve : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Gyűrű És Fülbevaló

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.