Design magazin
Design magazin
Gyűrű És Fülbevaló

Droplet Collection

Gyűrű És Fülbevaló A Droplet ékszergyűjtemény ihlette a vízcseppek nyugalmát és szépségét. A 3D tervezést és a hagyományos munkapad-technikát ötvözve cseppek képződését vizsgálja a levélben. A csiszolt 925 ezüst kivitel utánozza a vízcseppek fényvisszaverő felületét, miközben az édesvízi gyöngyök is játékosan beépülnek a formatervezésbe. A gyűrű és a fülbevalók egyes szögei eltérő alakzatot mutatnak, megőrizve a kivitel sokoldalúságát.

Projekt neve : Droplet Collection, A tervezők neve : Lisa Zhou, Ügyfél neve : Little Rambutan Jewellery.

Droplet Collection Gyűrű És Fülbevaló

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.