Design magazin
Design magazin
Hivatalos Áruház, A Kiskereskedelem

Real Madrid Official Store

Hivatalos Áruház, A Kiskereskedelem Az áruház tervezési koncepciója a Santiago Bernabeu-i tapasztalatokon alapul, a vásárlási élményre és a benyomás megteremtésére összpontosítva. Ez egy olyan koncepció, amely egyidejűleg tiszteli, dicséri és halhatatlanná teszi a klubot, kijelenti, hogy az eredmények tehetség, erőfeszítés, harc, odaadás és elszántság eredménye. A projekt magában foglalja a koncepciótervezést és a kereskedelmi megvalósítást, a márkázást, a csomagolást, a grafikus vonal és az ipari bútorok tervezését.

Projekt neve : Real Madrid Official Store, A tervezők neve : sanzpont [arquitectura], Ügyfél neve : sanzpont [arquitectura].

Real Madrid Official Store Hivatalos Áruház, A Kiskereskedelem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.