Design magazin
Design magazin
Kereskedelmi Terület És Vip Várakozószoba

Commercial Area, SJD Airport

Kereskedelmi Terület És Vip Várakozószoba Ez a projekt csatlakozik a zöld formatervezésű repülőterek új tendenciájához a világon, beépíti az üzleteket és a terminálon belüli szolgáltatásokat, és az utast az utasok számára tapasztalataival élvezi. A GREEN Airport Design Trend környezetbarátabb és fenntarthatóbb repülőtér-tervezési értéket foglal magában, a kereskedelmi terület teljes területét természetes napfény világítja meg, a kifutópályára néző monumentális üveghomlokzatnak köszönhetően. A VIP Lounge-t úgy tervezték, hogy az organikus és az élenjáró sejtek tervezési koncepcióját szem előtt tartsa. A homlokzat lehetővé teszi a szobában a magánélet védelmét anélkül, hogy blokkolja a külső nézetet.

Projekt neve : Commercial Area, SJD Airport, A tervezők neve : sanzpont [arquitectura], Ügyfél neve : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Kereskedelmi Terület És Vip Várakozószoba

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.