Design magazin
Design magazin
A Fajáték

BlindBox

A Fajáték A BlindBox egy olyan fajáték, amely egyesíti a rejtvényeket a memória játékokkal, és erősíti az érzéseket, mint például a hallás és az érintés. Ez egy körön alapuló játék két játékos számára. Az a játékos, aki összegyűjti saját golyóit, mielőtt a másik játékos nyer. A vízszintes fiókokat a játékosok mozgatják, hogy a közepükben lévő lyukakat igazítsák függőleges utakhoz, hogy a golyók leeshessenek. A játékhoz stratégiai gondolkodási képességekre van szükség az ellenfél blokkolására, jó memóriára a helyes mozdulatokhoz és nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy hol golyók költöznek.

Projekt neve : BlindBox, A tervezők neve : Ufuk Bircan Özkan, Ügyfél neve : Ufuk Bircan Özkan.

BlindBox A Fajáték

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.