Design magazin
Design magazin
A Csúcstechnológiát Képviselő Kiskereskedelem

Cyfer

A Csúcstechnológiát Képviselő Kiskereskedelem A kereskedelemben kapható belső terek belső térét a jövőben, mint a jelenben, úgy kell megtervezni, hogy elősegítse a kellemes vásárlási élményt, és az eladott termék típusához igazítsa. A Cyfer egy hi-tech kiskereskedelem, amelyet a QR-kódra terveztek. A minimalista jellegű belső és külső formatervezési elemek egy simán folyó környezetet alkotnak, hangsúlyozva a termék jövőben várható erejét, miközben az érzékelést nem zavarják irreleváns akadályok, amelyek növelik az élvezet szintjét, és fokozzák a termékekkel való kölcsönhatás vágyát.

Projekt neve : Cyfer, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer A Csúcstechnológiát Képviselő Kiskereskedelem

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.