Design magazin
Design magazin
Fény

Louvre

Fény A Louvre light egy interaktív asztali lámpa, amelyet a görög nyári napfény inspirált, és amely könnyen átjut a zárt redőnyökből a Louvres-en keresztül. 20 gyűrűből, 6 parafaból és 14 plexi gyűrűből áll, amelyek játékosan változtatják meg a sorrendet, hogy fény diffúzióját, hangerejét és fény végső esztétikáját átalakítsák a felhasználók igényei és igényei szerint. A fény áthalad az anyagon, és diffúziót okoz, így semmilyen árnyék nem jelenik meg önmagában, sem az azt körülvevő felületeken. A különböző magasságú gyűrűk végtelen kombinációk, biztonságos testreszabási és teljes fényszabályozási lehetőséget kínálnak.

Projekt neve : Louvre, A tervezők neve : Natasha Chatziangeli, Ügyfél neve : natasha chatziangeli.

Louvre Fény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.