Design magazin
Design magazin
Az Irodai Kialakítás

Brockman

Az Irodai Kialakítás A bányászati kereskedelemben székhellyel rendelkező befektetési vállalkozásként a hatékonyság és a termelékenység kulcsfontosságú szempontok az üzleti rutinban. A tervezést eredetileg a természet ihlette. Egy másik inspiráció, amely a tervezésben nyilvánvaló, a geometria hangsúlyozása. Ezek a kulcsfontosságú elemek a tervek élvonalában voltak, és így vizuálisan átjutottak a forma és a tér geometriai és pszichológiai megértése révén. A világszínvonalú kereskedelmi épület presztízsének és hírnevének fenntartása mellett az üveg és acél felhasználásával egyedülálló vállalati aréna születik.

Projekt neve : Brockman , A tervezők neve : Catherine Cheung, Ügyfél neve : THE XSS LIMITED.

Brockman  Az Irodai Kialakítás

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.