Design magazin
Design magazin
Bross

Nautilus Carboniferous

Bross A "Nautilus karbon" bross felfedezi a természet szent geometriáit, amelyek az aranyarányhoz kapcsolódnak. Csúcstechnológiás anyagok felhasználásával az brosszat 0,40 mm szénaprost / Kevlar kompozit lemezekből és gondosan összeállított alapanyagokból készítették aranyban, palládiumban és egy tahiti gyöngyben. A teljes kézzel készített, a részletekre nagy figyelmet szentelő brosza a természet szépségét, a matematikát és a kettő közötti kapcsolatot ábrázolja.

Projekt neve : Nautilus Carboniferous, A tervezők neve : Ezra Satok-Wolman, Ügyfél neve : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Bross

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.