Design magazin
Design magazin
Adaptálható Ékszerek

Gravity

Adaptálható Ékszerek Míg a 21. században a modern kortárs technológiák, az új anyagok vagy az extrém új formák használata gyakran szükséges az újítások elvégzéséhez, a Gravity ellenkezőjét bizonyítja. A Gravity olyan adaptálható ékszerek gyűjteménye, amelyek csak a meneteket használják, egy nagyon régi technikát és a gravitációt, amely kimeríthetetlen erőforrás. A kollekció számos ezüst vagy arany elemből áll, különböző mintákkal. Mindegyik összekapcsolható gyöngyökkel vagy kövekkel és medálokkal. A kollekció tehát a különféle ékszerek végtelenségéből áll.

Projekt neve : Gravity, A tervezők neve : Anne Dumont, Ügyfél neve : Anne Dumont.

Gravity Adaptálható Ékszerek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.