Design magazin
Design magazin
Adaptálható Ékszerek

Gravity

Adaptálható Ékszerek Míg a 21. században a modern kortárs technológiák, az új anyagok vagy az extrém új formák használata gyakran szükséges az újítások elvégzéséhez, a Gravity ellenkezőjét bizonyítja. A Gravity olyan adaptálható ékszerek gyűjteménye, amelyek csak a meneteket használják, egy nagyon régi technikát és a gravitációt, amely kimeríthetetlen erőforrás. A kollekció számos ezüst vagy arany elemből áll, különböző mintákkal. Mindegyik összekapcsolható gyöngyökkel vagy kövekkel és medálokkal. A kollekció tehát a különféle ékszerek végtelenségéből áll.

Projekt neve : Gravity, A tervezők neve : Anne Dumont, Ügyfél neve : Anne Dumont.

Gravity Adaptálható Ékszerek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.