Design magazin
Design magazin
Bár Szék

Barcycling Chair

Bár Szék A Barcycling egy sport-tematikus terekre tervezett bár-szék. A kerékpár-nyereg és a kerékpár-pedálnak köszönhetően a bár-szék dinamikájának a figyelmére figyel. Figyelembe véve az ülés csontvázát és az ülés tetejét, kézzel varrott bőrrel borítva. .Ha a poliuretán, a természetes bőr és a kézvarrás lágysága a tartósságot szimbolizálja. Eltérően a szokásos bar széktől, amelyben a lábtámasz helyzetét nem lehet megváltoztatni, a barciklikálás lehetővé teszi, hogy a változó ülések a pedálok különböző helyeken tartásával legyenek. Így hosszabb és kényelmesebbé teszi ezt. ülés.

Projekt neve : Barcycling Chair, A tervezők neve : Ayhan Güneri, Ügyfél neve : AYHAN GUNERI ARCHITECTS.

Barcycling Chair Bár Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.