Design magazin
Design magazin
Fűszer Tartály

Ajorí

Fűszer Tartály Az Ajorí kreatív megoldás különféle ételízesítők, fűszerek és ételízesítők megszervezésére és tárolására, az ország különféle kulináris hagyományainak kielégítésére és illesztésére. Elegáns organikus kialakítása szobrászati darabká teszi, amely kiváló dísztárgyként szolgál, amelyet az asztal körül beszélgetés indítóként tükrözhet. A csomagolás kialakítását a fokhagymabőr ihlette, ez az öko-csomagolás egyedi javaslatává válik. Az Ajorí egy környezetbarát formatervezésű bolygó, amelyet a természet ihlette és teljes egészében természetes anyagokból készít.

Projekt neve : Ajorí, A tervezők neve : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Ügyfél neve : photoAlquimia .

Ajorí Fűszer Tartály

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.