Design magazin
Design magazin
Az Óra

Ring Watch

Az Óra A Gyűrűóra a hagyományos karóra maximális egyszerűsítését jelenti, a számok és a kezek kiküszöbölésével a két gyűrű javára. Ez a minimalista kialakítás tiszta és egyszerű megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik az órák szemet gyönyörködtető esztétikájához. Az aláírási korona továbbra is hatékony eszközt nyújt az óra megváltoztatására, miközben a rejtett e-ink képernyője kivételes felbontással mutatja az élénk színű sávokat, végül megőrizve egy analóg képet, miközben hosszabb az akkumulátor élettartama.

Projekt neve : Ring Watch, A tervezők neve : Javier Vallejo Garcia, Ügyfél neve : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch Az Óra

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.