Design magazin
Design magazin
Szék

5x5

Szék Az 5x5 szék egy tipikus formatervezési projekt, ahol a korlátozást kihívásként ismerik el. A szék ülése és a hátsó része xilith anyagból készül, amelyet nagyon nehéz alakítani. A Xilith az a nyersanyag, amely 300 méterre megtalálható a talaj alatt, és amelyet szén tartalmaz. Jelenleg a nyersanyagok nagy részét eldobják. Környezetvédelmi szempontból ez az anyag hulladékot generál a föld felszínén. Ezért a széktervezésről szóló ötlet nagyon provokatív és kihívást jelentett.

Projekt neve : 5x5, A tervezők neve : Barbara Princic, Ügyfél neve : Sijaj Hrastnik.

5x5 Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.