Design magazin
Design magazin
A Vállalati Tervezés

Vivifying Minimalism

A Vállalati Tervezés A teljesítés célja egy kortárs hely létrehozása volt, amely a fejlett technológián alapuló terápiákat testre szabja, miközben klasszikus gyógykezeléseket kínál. Az eredményül kapott javaslat célja egy dinamikus tér létrehozása, amely a tudományos laboratóriumok megszorítását idézi elő, miközben hozzáadja a meleg klasszikus belső terek ismerős konnotációit. A talaj lobbiban a zen-filozófia és a kozmosz diádikus jellege ihlette. Fehér lavaplaster, amely klinikai fehér és tudományos okokból utal, csokoládébarna a klasszikus palettáról, az emberi vágyak ízléses konnotációinak utalásával.

Projekt neve : Vivifying Minimalism, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism A Vállalati Tervezés

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezője

A világ legjobb tervezői, művészei és építészei.

A jó forma nagy elismerést érdemel. Minden nap örömmel láthatjuk elképesztő tervezőinket, akik eredeti és innovatív mintákat, csodálatos építészetet, elegáns divatot és kreatív grafikákat készítenek. Ma bemutatjuk Önnek a világ egyik legnagyobb tervezőjét. Nézze meg ma egy díjnyertes formatervezési portfóliót, és élvezze napi tervezési inspirációját.