Design magazin
Design magazin
Kézitáska, Esti Táska

Tango Pouch

Kézitáska, Esti Táska A Tango tok egy igazán innovatív kivitelű, kiemelkedő táska. Ez egy hordható mű, amelyet a karkötő-fogantyú visel, és lehetővé teszi a kezed szabadítását. Belül elegendő hely van, és az összecsukható mágneszár szerkezete váratlanul egyszerű és széles nyitást tesz lehetővé. A tasak puha viaszos borjúbőrből készül, amely hihetetlenül kellemesen érinti a fogantyút és puffadt oldalsó betéteket, szándékosan ellentétben áll az úgynevezett mázas bőrből készült, éppen épített fő testtel.

Projekt neve : Tango Pouch, A tervezők neve : Anne-Christin Schmitt, Ügyfél neve : Gretchen.

Tango Pouch Kézitáska, Esti Táska

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.