Design magazin
Design magazin
A Szék

Bessa

A Szék A szállodák, üdülőhelyek és magánlakások társalgóinak kialakítására tervezett Bessa szék harmonizál a modern belsőépítészeti projektekkel. A dizájn olyan nyugalmat közvetít, amely emlékezetre hívja fel az élményeket. Megoldva teljesen fenntartható termelését, élvezhetjük az egyensúlyt a forma, a kortárs formatervezés, a funkció és a szerves értékek között.

Projekt neve : Bessa, A tervezők neve : Simon Reynaud, Ügyfél neve : Thelos.

Bessa A Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.