Design magazin
Design magazin
A Hallgatók Hálószobája

Koza Ipek Loft

A Hallgatók Hálószobája A Koza Ipek Loftot a craft312 stúdió tervezte, mint egy hallgató vendégház és ifjúsági központ, amelynek kapacitása 240 ágy 8000 m2-en. A Koza Ipek Loft építése 2013 májusában fejeződött be. Általában a vendégházba való belépés, az ifjúsági központba való belépés, egy étterem, konferencia terem és előcsarnok, tantermek, helyiségek és adminisztratív irodák egy 12 szintes épület többszöröseiben állnak, amelyek innovatív, modern és kényelmes lakóteret alakítottak ki. Szobák 2 fő részére a magcellákban, emelet szerint rendezve, két rekesz és egy 24 fő számára.

Projekt neve : Koza Ipek Loft, A tervezők neve : Craft312 Studio, Ügyfél neve : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft A Hallgatók Hálószobája

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.