Design magazin
Design magazin
A Kávékészlet

Relax

A Kávékészlet A készlet elsődleges célja a kapcsolatok táplálásának ösztönzése. Célja, hogy visszaszerezze a kávéfogyasztás régi hagyományát a mai gyors tempójú világba. Az ipari beton és a finom porcelán együttese szokatlan kontrasztot teremt és a különféle textúrák kiemelik egymást. A készlet kapcsolatát erősítő célja az elemek kiegészítő formáiban nyilvánul meg. Mivel a csészék nem képesek önmagukban állni, csak a megosztott tálcájukba helyezve a kávékészlet arra készteti az embereket, hogy egymás mellett csevegjenek, miközben kávét fogyasztanak.

Projekt neve : Relax, A tervezők neve : Rebeka Pakozdi, Ügyfél neve : Pakozdi.

Relax A Kávékészlet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.