Design magazin
Design magazin
Lakóház

Trish House Yalding

Lakóház A ház tervezése a helyszínre és annak helyére való közvetlen válaszul került kidolgozásra. Az épület szerkezete úgy van kialakítva, hogy tükrözze a környező erdőt, a gerendás oszlopokkal, amelyek a fatörzsek és az ágak szabálytalan szögeit képviselik. A nagy üvegtáblák kitöltik a hézagokat a szerkezet között, és lehetővé teszik a táj és a környezet felbecsülését, mintha a fatörzsek és a fák ágai között kinéznének. A hagyományos kenti fekete-fehér időjárási táblák az lombozatot reprezentálják, amely az épületet körülveszi és a tereket körülzárja.

Projekt neve : Trish House Yalding, A tervezők neve : Matthew Heywood, Ügyfél neve : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Lakóház

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.