Design magazin
Design magazin
A Lakóépület

Beijing Artists' House

A Lakóépület 30 éves gyors kínai iparosodás után ez a projekt tükrözi az ország alapvető társadalmi változásait és ipari fejlődését, amely építészetének modern modernizálását igényli. Ebben az értelemben a ház reagál a hagyományos referenciáktól való elmozdulásra és az ipari valóság felé. Célja Kína ipari képességeinek feltárása, nem rejtett brutális traumaként, hanem inkább a haladás erőjeként, amely eloszthatja a jólétet az egész társadalomban.

Projekt neve : Beijing Artists' House, A tervezők neve : Yan Pan, Ügyfél neve : A photography in Beijing.

Beijing Artists' House A Lakóépület

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.