Design magazin
Design magazin
A Grill Étterem

Grill

A Grill Étterem A projekt célja a meglévő 72 négyzetméteres motorkerékpár-javító műhely átalakítása egy új barbeque étterembe. A munka köre magában foglalja a külső és a belső tér teljes átalakítását. A külsejét egy barbeque rács ihlette, amely az egyszerű fekete-fehér színű faszénhez kapcsolódik. A projekt egyik kihívása az agresszív programozási követelmények (40 hely az étkezőben) illesztése ilyen kis helyiségbe. Ezen felül szokatlanul kicsi költségvetéssel (40 000 USD) kell dolgoznunk, amely magában foglalja az összes új HVAC egységet és egy új kereskedelmi konyhát.

Projekt neve : Grill, A tervezők neve : Yu-Ngok Lo, Ügyfél neve : YNL Design.

Grill A Grill Étterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.