Design magazin
Design magazin
A Robot Jármű

Servvan

A Robot Jármű Ez egy erőforrás-alapú gazdaság számára szolgáló szolgáltató jármű projekt, amely hálózatot alkot más járművekkel. Az egyetlen rendszer lehetővé teszi a kommunikációt egymással, ami növeli az utasok szállításának hatékonyságát, valamint növeli a hatékonyságot a közúti vonaton történő mozgás következtében (csökkentve az FX tényezőt, a járművek közötti távolságot). Az autó pilóta nélküli irányítással rendelkezik. A jármű szimmetrikus: olcsón gyártható. Négy forgó motorkerékkel rendelkezik, és a mozgás hátrameneti lehetősége: nagy méretekkel manőverezhető. A belépés viszonylag javítja az utasok kommunikációját.

Projekt neve : Servvan, A tervezők neve : Dmitry Pogorelov, Ügyfél neve : Techman.

Servvan A Robot Jármű

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.