Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Formatervezés

Multimedia exhibition Lsx20

A Kiállítási Formatervezés A multimédiás kiállítást a nemzeti valuta lata újbóli bevezetésének 20. évfordulójára szentelték. A kiállítás célja az volt, hogy bemutassa a művészi projekt alapjául szolgáló háromság kereteit, nevezetesen a bankjegyeket és az érméket, a szerzőket - 40 kreatív műfaj kiemelkedő lett művészeit - és műveiket. A kiállítás koncepciója grafitból vagy ólomból származik, amely egy ceruza központi tengelye, amely a művészek közös eszköze. A grafit szerkezete szolgált a kiállítás központi elemként.

Projekt neve : Multimedia exhibition Lsx20, A tervezők neve : Design studio H2E, Ügyfél neve : The Bank of Latvia.

Multimedia exhibition Lsx20 A Kiállítási Formatervezés

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.