Design magazin
Design magazin
Bölcső, Hintaszékek

Dimdim

Bölcső, Hintaszékek Lisse Van Cauwenberge létrehozta ezt a fajta többfunkciós megoldást, amely hintaszékként és bölcsőként is szolgál, amikor két Dimdim szék össze van kötve. A hintaszékek mindegyike acél tartókkal ellátott fából készül, és diófa furnérré készítve. Két szék felszerelhető egymáshoz az ülés alatti két rejtett bilincs segítségével, hogy egy gyermekbölcsőt képezzen.

Projekt neve : Dimdim, A tervezők neve : Lisse Van Cauwenberge, Ügyfél neve : Lisse..

Dimdim Bölcső, Hintaszékek

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.