Design magazin
Design magazin
A Művészeti Installáció

S.Joao Structure

A Művészeti Installáció A formatervezés egy tipikus portugál utcai fesztivált tükröz - amelyet helyileg „S. João”. Európa egyik legélénkebb utcai fesztiválján a portói emberek tisztelegnek Szent János „Keresztelővel”, hagyományosan fokhagyma virággal vagy lágy műanyag kalapáccsal dobják egymást. Jellemző az utcákat kitöltő szalagok és zászlók színe, valamint az egész éjszaka indított tűzijátékok, az 'S. A João struktúra ezt a légkört újraértelmezi függő ballonszerű formákkal, amelyeket egy visszaverő, fényes anyag borít.

Projekt neve : S.Joao Structure, A tervezők neve : FAHR 021.3, Ügyfél neve : Instituto de Design de Guimarães.

S.Joao Structure A Művészeti Installáció

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.