Design magazin
Design magazin
Szék

Ydin

Szék Az Ydin széklet egy egyszerű rögzítőrendszernek köszönhetően saját maga is felszerelhető, speciális szerszámok használata nélkül. A 4 azonos láb nincs elrendezve meghatározott sorrendben, és a beton ülés, amely kulcstartóként szolgál, mindent a helyén tart. A lábakat lépcsőgyártó fémből készítik, a hagyományos famegmunkálási technikákkal könnyen megmunkálhatók és végül olajozzák. Az ülést egyszerűen egy tartós szálerősítésű UHP betonból öntik. A fenntarthatóság további érve csak 5 különálló alkatrész, amelyek laposan csomagolva és készen állnak a végső fogyasztókhoz történő szállításra.

Projekt neve : Ydin, A tervezők neve : Franck Divay, Ügyfél neve : inoow design.

Ydin Szék

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.