Design magazin
Design magazin
A Butik És Bemutatóterem

Risky Shop

A Butik És Bemutatóterem A kockázatos üzletet a smallna, a Piotr Płoski által alapított tervezőstúdió és szüreti galéria tervezte és hozta létre. A feladat számos kihívást jelentett, mivel a butik a bérház második emeletén helyezkedik el, nincs kirakat és csupán 80 nm-es területe. Itt jött az ötlet, hogy megkétszerezzük a területet mind a mennyezet, mind a padló felhasználásával. Megszerezzük a vendégszerető, családias légkört, annak ellenére, hogy a bútorokat valójában fejjel lefelé lógják a mennyezeten. A kockázatos üzletet az összes szabály ellenére tervezték (még a gravitációt is elveszíti). Teljes mértékben tükrözi a márka szellemét.

Projekt neve : Risky Shop, A tervezők neve : smallna, Ügyfél neve : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop A Butik És Bemutatóterem

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.