Design magazin
Design magazin
A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása

Snowskate

A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása Az eredeti Snow Skate itt egy meglehetősen új és funkcionális kialakításban van bemutatva - keményfa mahagóniban és rozsdamentes acél futókkal. Az egyik előnye az, hogy a hagyományos sarokbőrcsizmák is használhatók, és mint ilyen, nincs igény a speciális csizmákra. A korcsolyázás gyakorlatának kulcsa az egyszerű kötéstechnika, mivel a formatervezés és az építkezés a korcsolya szélességének és magasságának megfelelő kombinációjával lett optimalizálva. Egy másik meghatározó tényező a futók szélessége, amely optimalizálja a vezetési korcsolyázást szilárd vagy kemény hóon. A futók rozsdamentes acélból készültek, süllyesztett csavarokkal vannak felszerelve.

Projekt neve : Snowskate, A tervezők neve : KT Architects, Ügyfél neve : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate A Puha És A Kemény Hó Korcsolyázása

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.