Design magazin
Design magazin
A Vállalati Építészeti Koncepció

Pharmacy Gate 4D

A Vállalati Építészeti Koncepció A kreatív koncepció az anyagi és az immateriális alkotóelemek kombinációján alapul, amelyek együttesen létrehoznak egy médiaplatformot. Ennek a platformnak a középpontját egy túlméretezett tál jellemzi, mint egy absztrakt alkímiás serleg szimbólumát, amely felett a lebegő DNS-szál holografikus rajza látható. Ez a DNS-hologram, amely valójában az „A Promise for Life” jelmondatot képviseli, lassan forog, és a tünetmentes emberi szervezet életkönnyítésére utal. A forgó DNS-hologram nemcsak az élet áramlását ábrázolja, hanem a fény és az élet kapcsolatát is.

Projekt neve : Pharmacy Gate 4D, A tervezők neve : Peter Stasek, Ügyfél neve : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D A Vállalati Építészeti Koncepció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.