Design magazin
Design magazin
Fülbevalók És Gyűrű

Mouvant Collection

Fülbevalók És Gyűrű A Mouvant Gyűjteményt a futurizmus néhány aspektusa ihlette, például Umberto Boccioni olasz művész dinamizmusának és immateriális javak materializálásának ötleteit. A Mouvant Collection fülbevalói és gyűrűje több különböző méretű aranyrészlettel rendelkezik, amelyek olyan módon vannak hegesztve, hogy a mozgás illúzióját eredményezzék, és a megjelenítés szögétől függően sok különböző formát hozzanak létre.

Projekt neve : Mouvant Collection, A tervezők neve : Brazil & Murgel, Ügyfél neve : Brazil & Murgel.

Mouvant Collection Fülbevalók És Gyűrű

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.